HTML

Geomag KOR

Friss topikok

Új hős a játékpiacon

2013.11.15. 19:28 :: GeomagKOR

Végre egy játék, amit a fejlesztői szándék és a játék igazi élménnyé tétele hívott életre: a Geomag Kor tökéletes egyvelege a készségfejlesztő eszközöknek és a piacon olyan népszerű szuperhős figuráknak. Ráadásul, ahogyan már a Geomag termékektől megszokhattuk, a Kor is mágneses elven működik, ami még inkább fokozza az izgalmakat.

A játék legnagyobb különlegessége, hogy tervezője, Claudio Vicentelli, egy a játékiparban eddig kiaknázatlan technológiát, a mágnesességet használta megalkotásakor.

A gyerekek egy golyó köré építhetnek különböző fantasztikus teremtményeket. Legyen szó aranyos tengeri élőlényekről vagy az űrből érkezett rendkívüli hősökről. A változatok végtelenek: az építő fantáziájára van bízva, hogy végül mi kerül ki a kezei közül. Természetesen az előre megadott utasításokat is követhetik az ifjú alkotók, de az egymással variálható alkatrészek és különböző kiegészítők jó szolgálatot tesznek, akkor is, ha valami újat próbálnának ki a gyerekek.

KORGeomag_Istitutional_Positive.png

A Geomag Kor létrehozásakor a gyártók egyaránt gondoltak a nagyobbakra és a kisebbekre. A Tazoo készletekkel a gyerekek vicces erdei, illetve vízi lényeket építhetnek, tehát inkább a kisebbek igényeinek felelnek meg. Ezzel szemben a Proteon család, már komolyabb az akciófigurákat idéző kiegészítőkkel és építési útmutatókkal kerül a boltokba: segítségével izgalmas hősöket és ősi állatok születhetnek.

De, hogyan is lehet nekikezdeni a figurák megalkotásához? Most megmutatjuk az alapokat és a későbbiekben újabb és újabb Geomag Kor tippeket, híreket és javaslatokat közlünk majd.

A legfontosabb tulajdonsága ennek az innovatív játéknak, hogy az építőelemeit mágnesesen lehet csatlakoztatni egy központi fémgömbhöz. Összesen 26 mágneses építőelem alkotja a rendszer magját, ha ez az alap elkészült, az elemek könnyedén elfordíthatóak a mágnesgömb körül. Jöhetnek is a különböző burkolóelemek, amikkel különböző formákat lehet gyártani.

Néhány további felpattintható kiegészítő segítségével pedig megszemélyesíthetőek a formák. Nézzétek meg az alábbi videót, ha egy kis ihletre van szükségetek:

Szólj hozzá!

Címkék: játék szabadidő hős mágnes fantázia állatfigura geomag geomag kor

A bejegyzés trackback címe:

https://geomagkor.blog.hu/api/trackback/id/tr685635983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása