HTML

Geomag KOR

Friss topikok

A Kor is ott van Nürnbergben

2014.02.01. 21:47 :: GeomagKOR

Január végétől február elejéig minden, ami játék: Nürnbergben minden évben nemzetközi játék konferenciát tartanak. Természetesen egy ilyen eseményen a Kor-nak is ott a helye.

 

A németországi Spielwarenmesse már 1950 óta minden évben bemutatja, milyen új trendek formálják a gyerekek világát. A világvezető játékmárkákat és szabadidős tevékenységeket felvonultató vásár idén január 29. és február 3. között zajlik. Több mint egy milliónyi érdekes termékkel és 70 000 újdonsággal várják a látogatókat.

Egy tökéletes platform ez, hogy igazi sikertörténetek induljanak útjukra, amik akár hosszú éveken keresztül is uralhatják a játékpiacot. Vásárlók, gyártók, márkák és befektetők találkozója: tehát a szakértelem garantált.

fair2.jpg

Éppen ezért nem meglepő, hogy a Geomag Kor is nagy szerepet kapott a fesztiválon és egy egyszerű, de nagyszerű újítást mutatott be.

A Kor figurák a különböző kiegészítők használatával eddig is könnyedén megszemélyesíthetőek voltak, de sokszor még a szemek vagy a különböző csápok felszerelése után is hiányérzete lehetett a kicsiknek. Talán ezt ismerték fel a gyártók is, amikor egy sor új alkatrésszel bővítették a palettát. Ezeket használva még több lehetőség lesz az egyedi figurák megépítésére, a végeredmény pedig sokkal kedvesebb és barátságosabb kedvenc lesz.

fair 3.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://geomagkor.blog.hu/api/trackback/id/tr685793385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása