HTML

Geomag KOR

Friss topikok

Tesztelőket keres a Geomag Kor

2014.01.06. 14:38 :: GeomagKOR

A képzelőerő és a problémamegoldó készség fejlesztését célul kitűző Geomag Kor olyan bloggereket keres, akik szívesen tesztelik a játékot és tapasztalataikat megosztanák a nagyközönséggel is.

Már említettük, hogy a Geomag Kor-ból építhető figurák száma gyakorlatilag végtelen, hiszen miután egy figurát életre hívtak a gyerekek, azt akár módosítani is tudják, hiszen a mágneses mag körül elforgathatóak az elemek. Mint a Rubik-kocka esetében: pár csavarással egy teljesen új lény formálható meg. Sőt, mivel az egyes figurák (a Proteon ágon belül az Aki, a Taurex, a Blatta, a Vulkram és a Swomp; valamint a Tazoo vonalat erősítő Beto és Paco fantázianevűek) elemei variálhatóak, egymásba építhetőek, így még több lehetősége van a gyerekeknek a kreativitásuk kiélésére.

kor.png

Ezt a végtelen variálhatóságot szerették volna tesztelni a gyártók, amikor Angliában kihirdették: tesztelő gyerekeket és szülőket keresnek. A felhívás apropója az volt, hogy az Egyesült Királyságban nemrég debütált a játék. A Geomag Kor most már megvásárolható a Harrods és a Fenwicks áruházakban valamint a független játék üzletekben is. Tehát újabb izgalmas beszámolók és tesztek várhatóak.

Szólj hozzá!

Címkék: teszt játék beszámoló elem mágnes fantázia kreativitás mágnesesség építőjáték Anglia építőelem Harrods Aki Geomag Proteon Taurex Tazoo Paco gomag kor geomagkor fejlesztőjáték Fenwicks Blatta Vulkram Swomp Beto

A bejegyzés trackback címe:

https://geomagkor.blog.hu/api/trackback/id/tr145738719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása