HTML

Geomag KOR

Friss topikok

Kor karácsony

2013.12.06. 10:25 :: GeomagKOR

Már biztosan mindenki izgatottan várja a Mikulást és igyekszik karácsonyi hangulatba kerülni. A Kor háza táján is készülünk az ünnepekre: megszületett a Mikulás egyik krampusza és Grincs kistestvére.

 

Lényegében az ünnepi figurák elkészítéséhez sincs másra szükség, mint kreativitásra. Az alap, a gömb elkészítése minden esetben ugyanazok szerint a lépések szerint készül: a mágneses gömb köré kell illeszteni a műanyag elemeket.

 mikulásos.jpg

Ezután kerül sor a többi elem, végül pedig a kiegészítők felhelyezésére – ezek adják majd meg a végleges formáját és stílusát a figurának. A karácsonyi hangulat miatt piros, zöld és barna színű Geomag Kor figurákat használtunk.

 krampusz.jpg

A zöld színű Tazoo Paco figurája tökéletes alap lehet a Grincs szerű élőlények készítéséhez. Míg a Proteon Taurex a krampuszfigura életre hívásához.

grincs.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: játék ünnepek ünnep karácsony hős figura elem mágnes kreativitás mágnesesség építőjáték krampusz Mikulás építőelem Geomag Geomag Kor Proteon Taurex Tazoo Paco gomag kor

A bejegyzés trackback címe:

https://geomagkor.blog.hu/api/trackback/id/tr485678274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása